O nama

Osnovna zadaća nam je osposobljavanje kandidata za polaganje A1, A2, A, B, B+E, C, C+E kategorije. Autoškola je započela s radom 1991. godine i za to vrijeme osposobili smo više od 15.000 vozača te smo po kvaliteti obuke i ostvarenim rezultatima jedna od najboljih autoškola u Republici Hrvatskoj.

Poslujemo na četiri lokacije u gradu Zagrebu pod različitim imenima ali je kvaliteta usluge na iznimno visokoj razini na svim lokacijama. S povjerenjem nam se obratite u našoj centrali Autoškola Jarun, Josipa Vogrinca 2A na Jarunu ili u nekoj od naših podružnica:

Nastavu iz Prometnih propisa izvode visokobrazovani stručnjaci prometne struke s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala te nastavu iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila obavljamo po izuzetno visokim pedagoškim standardima.

Za nastavu i predmeta Upravljanje vozilom osigurali smo više različitih vozila te dovoljan broj instruktora vožnje što Vam omogućuje veliki izbor različitih marki i tipova automobila. A kvalitetni instruktori vožnje naša su garancija da će te kada položite vozački ispit moći sigurno sudjelovati u prometu na cesti ŠTO JE NAŠ PRVI CILJ.

Također, smo svjesni i socijalnih prilika u kojima živimo te smo shodno tome iznimno fleksibilni glede načina plaćanja. Naše usluge možete plaćati općim uplatnicama, kreditnim i maestro karticama. Isto tako uvijek smo spremni izići u susret Vama i prilagoditi dinamiku i način plaćanja Vašim potrebama.

Četiri poslovnice omogućuju Vam izbor mjesta i termina početka osposobljavanja. Nove grupe počinju svaki ponedjeljak u jednoj od naših podružnica.

Svaki tjedan u barem dvije poslovnice počinje novi tečaj!!!

Stručno i iskusno osoblje garancija su kvalitetnog osposobljavanja.